Magainsetfeinschmecker
  • Forside
  • Underholdning
    • Kulturhus Trommen
    • Fest med WOW effekt
  • Artikler
    • Forskellige artikler
  • Magasiner
  • Events
  • Om os
  • Kontakt

Arkiv

  • januar 2023
  • december 2022
  • oktober 2022
  • august 2022
  • juli 2022
  • juni 2022
  • maj 2022
  • marts 2022
  • januar 2022
  • september 2021
  • juli 2021
  • juni 2021
  • maj 2021
  • marts 2021
  • februar 2021
  • november 2020
  • marts 2020

Kategorier

  • Både
  • Biler
  • Bolig
  • Børn
  • Dyr
  • Event
  • Gastro
  • Greenhouse
  • Interieur og design
  • Køkken
  • Kunst
  • Livsstil
  • Luksus secondhand
  • Mode
  • Musik
  • Oplevelser
  • Outdoor
  • Rejser
  • Skønhed
  • Sundhed
  • Uncategorized
  • Underholdning
Magainsetfeinschmecker Magainsetfeinschmecker
  • Forside
  • Underholdning
    • Kulturhus Trommen
    • Fest med WOW effekt
  • Artikler
    • Forskellige artikler
  • Magasiner
  • Events
  • Om os
  • Kontakt
219
0
0
  • Gastro

Appetit – Lækker mad og hyggelig atmosfære

  • december 30, 2022
  • StrandvejsMagasin
Total
0
Shares
0
0
0

Af Lars Graabek

Midt i Helsingørs hyggelige gamle bykvarter, hvor smalle stræder og skønne gamle huse blomstrer, har Appetit slået dørene op for gæster, der sætter pris på hygge og atmosfære, lækker mad baseret på danske råvarer og franske tilberedningsmetoder samt en klassisk god service.

Helsingør er en gammel by, der emmer af charme. Her er mange små hyggelige stræder med byhuse, der rummer flere hundrede års historie. Som for eksempel Sct. Olai Gade, hvor man i nr. 29A finder den nyåbnede Appetit. Når man træder ind ad døren til restauranten, føler man sig straks godt tilpas i det stemningsfyldte lokale. Den varme indretning med de flotte træmøbler og den venlige modtagelse giver god energi. Her er en intim atmosfære, der sammen med restaurantens fokus på gode danske råvarer, den berømmede franske tilberedningsmetode og et internationalt tvist, giver gæsterne en vidunderlig oplevelse.

Appetit er et nyt samarbejde mellem køkkenchef Jonas Lyngholm og restaurantchef Ulrik Madsen, som slog dørene op for gæster i september måned. Egentlig startede det hele i 2021, hvor Jonas og Ulrik arbejde som hhv. køkken- og restaurantchef på Bistro Vogelhaus, der lå i de lokaler, som Appetit i dag residerer i.

Supplerer hinanden perfekt
Jonas og Ulrik fandt hurtigt ud af, at de arbejdede godt sammen, så da restauratørerne af Bistro Vogelhaus stoppede i februar tidligere i år, spurgte ejerne af lokalerne Jonas, om han ville overtage restauranten. Da Jonas altid har drømt om at have sit eget sted, slog han til med det samme. Han er forholdsvis nyuddannet kok og har arbejdet på flere restauranter i Danmark og Sverige, mens Ulrik blandt andet har en fortid i restauranter som Restaurant Koefoed og SAS Royal.

”Ulrik og jeg arbejder godt sammen og supplerer hinanden på en perfekt måde. Han står for en klassisk god service med handson iblandet lidt lune og godt humør, mens jeg er moderne i mit udtryk med maden, hvor der er fokus på kompetent håndværk, en stor kærlighed for de bedste råvarer samt inspiration fra madkulturer over hele verden. Kombinationen af det moderne madudtryk, den intime og dedikerede service tror vi, både vil begejstre det unge og det mere modne publikum,” siger Jonas.

Koncentreret kvalitet på menukort
Når man studerer Appetits menukort, ser man for det første en masse indbydende retter, og for det andet et overskueligt antal forretter, hovedretter og desserter. Her er skåret til benet, da Jonas og Ulrik ønsker at skabe kvalitet og ikke kvantitet.
”Med de antal retter vi kan tilbyde, går vi skarpt efter at lave det bedste mad. Og selv om vi kan tilbyde relativt få retter, kan man altid finde vel-smagende vegetarretter, fisk og kødretter på menukortet. Vi vil hellere skifte retter tit end have et kæmpeudvalg på kortet. Vores fokus på kvalitet og vores særlige kompetencer gør, at vi kan tilbyde gæsterne mad, der er noget helt særligt. Alle komponenter på menuen er optimerede, og vi får eksempelvis masser af ros for vores brød og smør. Det skyldes, at alt helt ned til den mindste detalje bare skal være 100 procent i orden,” siger Jonas.

Sæsonbaseret mad
Efteråret er stadig over os, og da Appetit arbejder med sæsonbetonede råvarer, serveres der for tiden en lang række sprøde rodfrugter; dog gerne med et lille tvist, fortæller Jonas: ”Det lille tvist præger stort set alle vores retter. For eksempel har vores crème brûlée fået en tvist med noget æblesorbet og kaneltuile, så man både får en smag af æblekage og crème brûlée. Vores vegetariske bedetartar, der er vendt i løgolie og dijon-sennep, smager lækkert af oksetartar, fordi ingredienserne er med til at give retten noget umami,” fortæller køkkenchefen.

Af andre lækre retter kan nævnes Confit de canard crouqettes, kuller og fennikel, osso buco steak og passionsfrugt og brunet smør. Gå selv ind på restaurantappetit.dk eller besøg restauranten for at se alle herlighederne.

Klar til selskaber
Der kan være op til 45 gæster i lokalet i Sct. Olai Gade, og skulle man for eksempel op til jul have lyst til at afholde en større middag i Appetit, tilbyde de en 4-retters menu inklusiv snacks, cava og vinmenu for 995 kr. pr. person. Tilbuddet gælder selskaber fra 15 og op til 45 personer. Et andet tilbud er 3-retters menuen til 450 kr. Der kommer snart en ny, juleinspireret menu, som ikke er en julefrokost, men mad med en klassisk julesmag på en ny og spændende måde. Generelt arbejder Jonas og Ulrik konstant på at forandre og udvikle deres menukort, så der konstant sker nogle spændende nye ting. Selv om maden og vinene er af meget høj kvalitet, er det til nogle priser, der absolut må betegnes som rimelige.

”Der sker selvfølgelig en masse med priserne for tiden, men vi forsøger at gøre maden så lækker som muligt på en måde, så smagen er noget helt unikt – og så det er til at betale. Vi er et lille team, der går efter at skabe en sublim oplevelse for alle, der besøger vores stemningsfulde restaurant. Og her er vi overbevist om, at vores koncentrerede fokus på gode danske råvarer, franske tilberedningsmetode, internationale tvist og høje service, falder i vores gæsters smag”, konkluderer Jonas.

Appetit · Sct. Olai Gade 29A · tlf.: 41 92 40 40 · www.restaurantappetit.dk

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
StrandvejsMagasin

Previous Article
  • Livsstil
  • Skønhed
  • Sundhed

I hjertet af Vedbæk finder du Wulff Massage

  • december 25, 2022
  • StrandvejsMagasin
View Post
Next Article
  • Børn
  • Livsstil

GoTutor – Privat lektiehjælp af allerhøjeste kvalitet

  • januar 6, 2023
  • StrandvejsMagasin
View Post
Måske kan du også lide
View Post
  • Gastro
  • Oplevelser

Café Rosenhuset – Livet er ikke lutter lagkage- det er også en dans på roser

  • StrandvejsMagasin
  • januar 13, 2023
View Post
  • Gastro

Selected Gourmet – Prisbelønnet Chokolade med fokus på fairtrade og miljø

  • StrandvejsMagasin
  • januar 13, 2023
View Post
  • Gastro
  • Oplevelser

Bagsværd Lakrids – Dansk kemi-ingeniørduo baglakrids-eventyr

  • StrandvejsMagasin
  • januar 12, 2023
View Post
  • Gastro
  • Musik
  • Oplevelser
  • Underholdning

Italiener med stor passion for jazz og pizza

  • StrandvejsMagasin
  • december 20, 2022
Skipperhuset
View Post
  • Event
  • Gastro
  • Køkken
  • Oplevelser

Selskaber og a la carte året rundt i Skipperhuset

  • StrandvejsMagasin
  • oktober 17, 2022
View Post
  • Både
  • Biler
  • Bolig
  • Børn
  • Dyr
  • Event
  • Gastro
  • Greenhouse
  • Interieur og design
  • Køkken
  • Kunst
  • Livsstil
  • Luksus secondhand
  • Mode
  • Musik
  • Oplevelser
  • Outdoor
  • Rejser
  • Skønhed
  • Sundhed
  • Uncategorized
  • Underholdning

Forskellige artikler

  • StrandvejsMagasin
  • august 15, 2022
View Post
  • Gastro

Restaurant Hornbæk serverer velsmagende mad til alle

  • StrandvejsMagasin
  • august 5, 2022
View Post
  • Både
  • Biler
  • Bolig
  • Event
  • Gastro
  • Greenhouse
  • Interieur og design
  • Kunst
  • Livsstil
  • Mode
  • Oplevelser
  • Outdoor
  • Rejser
  • Skønhed
  • Sundhed
  • Underholdning

Feinsmækker Lounge: Årets event for alle livsnydere

  • StrandvejsMagasin
  • juli 16, 2022

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste indlæg

  • Café Rosenhuset – Livet er ikke lutter lagkage- det er også en dans på roser
  • JULESTEMNING OG NOSTALGI HOS TIBBERUP HØKEREN
  • Selected Gourmet – Prisbelønnet Chokolade med fokus på fairtrade og miljø
  • Bagsværd Lakrids – Dansk kemi-ingeniørduo baglakrids-eventyr
  • Kunstart20 – Kunstnerliv ved Vesterhavet

Seneste kommentar

  1. jiz på 10 års jubilæum kom forbi til spændende oplevelser med masser gode tilbud
  2. Mark på Kurbadet by Ilse Jacobsen
Kategorier
  • Både (3)
  • Biler (6)
  • Bolig (29)
  • Børn (3)
  • Dyr (3)
  • Event (9)
  • Gastro (12)
  • Greenhouse (3)
  • Interieur og design (29)
  • Køkken (4)
  • Kunst (15)
  • Livsstil (37)
  • Luksus secondhand (2)
  • Mode (11)
  • Musik (4)
  • Oplevelser (16)
  • Outdoor (9)
  • Rejser (14)
  • Skønhed (10)
  • Sundhed (7)
  • Uncategorized (5)
  • Underholdning (6)
Fremhævet indlæg
  • 1
    Café Rosenhuset – Livet er ikke lutter lagkage- det er også en dans på roser
    • januar 13, 2023
  • 2
    JULESTEMNING OG NOSTALGI HOS TIBBERUP HØKEREN
    • januar 13, 2023
  • 3
    Selected Gourmet – Prisbelønnet Chokolade med fokus på fairtrade og miljø
    • januar 13, 2023
  • 4
    Bagsværd Lakrids – Dansk kemi-ingeniørduo baglakrids-eventyr
    • januar 12, 2023
  • 5
    Kunstart20 – Kunstnerliv ved Vesterhavet
    • januar 12, 2023
Sidste indlæg
  • HORNBÆK JAZZKLUB
    • januar 12, 2023
  • Skjern Bank – Lille bank- med stærke værdier
    • januar 6, 2023
  • GoTutor – Privat lektiehjælp af allerhøjeste kvalitet
    • januar 6, 2023

Tilmeld her

Få det sidste nye i din indbakke

Magainsetfeinschmecker
  • Forside
  • Underholdning
  • Artikler
  • Magasiner
  • Events
  • Om os
  • Kontakt
Copyright 2022 - Alle Rettigheder forebeholdes.

Input your search keywords and press Enter.

Administrer samtykke til cookies
Vi bruger cookies til at optimere vores websted og vores service.
Funktionsdygtig Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistikker
Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til statistiske formål. Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.
Vælg muligheder Manage services Vælg forhandler Læs mere om disse formål
Præferencer
{title} {title} {title}